Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره امور بانوان شهرداری تهران به تشریح حواشی ایجاد شده در برگزاری نمایشگاه زنان و تولید ملی در بوستان گفتگوی تهران پرداخت. ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۵ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

زهرا بهروز آذر در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره تجربیات شهرداری تهران در سال‌های گذشته در حوزه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار اظهار کرد: در این بخش شهرداری تهران با ارائه خدمات به این افراد شرایط حضور آنها را در عرصه اشتغال فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تسهیلاتی که شهرداری تهران به این افراد در دو بخش است، یک گروه از زنان سرپرست خانواری که به‌صورت مستقل وارد می‌شوند که از خدمات آموزشی و حرفه‌ای استفاده می‌کنند و گروه دیگر زنانی که به‌صورت گروهی در مراکز تحت نظر اداره بانوان شهرداری تهران آموزش می‌بینند؛ در واقع شهرداری تهران با برگزاری نمایشگاه‌های فصلی فرصتی را برای حضور آنها و عرضه تولیدات این افراد فراهم می‌کند.

بهروزآذر ادامه داد: یکی از برنامه‌های شهرداری تهران در سال‌های اخیر برگزاری نمایشگاه‌های زنان و تولید ملی بوده که برگزاری چنین نمایشگاه‌های فرصت مناسبی برای حضور این افراد و عرضه محصولات آنها است به طوری که 14 دوره از نمایشگاه زنان و تولید ملی امسال در بوستان گفتگو در حال برگزاری است و در این دوره از نمایشگاه 150 نفر از زنان سرپرست به صورت مستقل و 80 شرکت حضور دارند.

سرپرست اداره کل امور بانوان شهرداری تهران در ارتباط با حواشی پیش آمده در ارتباط با برگزاری چهاردهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی در بوستان گفتگو خاطرنشان کرد: در روز برگزاری نمایشگاه (پنج شنبه هفته گذشته) تعدادی از افراد در بیرون از محوطه نمایشگاه اقدام به عرضه و فروش آجیل و خشکبار کرده بودند، که این موضوع با انتقاد اتحادیه صنف مربوطه و همچنین استانداری روبه‌رو شد و بلافاصله شهرداری تهران اقدام به تذکر به این افراد کرد و بلافاصله بساط آنها جمع‌آوری شد و در ادامه نیز از آنها خواسته شد به مراکز و محل‌های در نظر گرفته شده از سوی استانداری تهران در فروشگاه‌های بهاره مراجعه کنند.

بهروزآذر افزود: تذکراتی که از سوی استانداری داده شده است به هیچ عنوان مربوط به برگزاری نمایشگاه زنان و تولید ملی نبوده و این نمایشگاه تا 24 فروردین فعالیت خود را ادامه خواهد داد و شهروندان تهرانی می‌توانند از ساعت 10 صبح تا 21 برای خرید اقلام مورد نیاز خود به نمایشگاه در محل بوستان گفتگو مراجعه کنند.

وی همچنین در ارتباط با قیمت اقلام عرضه شده در نمایشگاه هم عنوان کرد: البته قیمت‌گذاری اجناس ارتباطی با شهرداری تهران ندارد و در واقع اتحادیه‌های در این بخش تصمیم‌گیری می‌کنند اما قیمت اجناسی که در نمایشگاه عرضه می‌شود بین 5 تا 30 درصد نسبت به مغازه‌ها و فروشگاه‌های شهر ارزان‌تر است.

سرپرست اداره کل امور بانوان شهرداری تهران گفت: نمایشگاه‌های زنان و تولید ملی مصادق فروشگاه‌های بهاره نیست چرا که این نمایشگاه‌ها هر ساله در آستانه پاییز و بهار توسط شهرداری تهران برگزار می‌شود.

مخالفت استانداری با برگزاری نمایشگاه زنان و تولیدات ملیتوزیع گوشت دولتی در میادین میوه و تره بار متوقف نشده استتوزیع "گوشت گوسفندی" تنظیم‌بازاری در فروشگاه‌های شهروند ادامه داردتوقف توزیع گوشت تنظیم‌بازاری در میادین میوه‌وتره‌بار و فروشگاه‌های زنجیره‌ایانتهای پیام/ R1491/P/S2,25/CT1 واژه های کاربردی مرتبط شهرداری تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۴۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زاکانی در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله در جمع خبرنگاران پیرامون میزان آمادگی شهرداری تهران برای مقابله با زلزله گفت: در گام نخست به دنبال کاهش ضریب آسیب‌های زلزله در تهران هستیم. سپس فهم درست ابعاد زلزله و تشخیص زودرس وقوع آن برای ما از اهمیت برخوردار است. در همین راستا اتفاقات خوبی در زمینه جهش شتاب نگارها و سامانه‌های تشخیص دهنده زلزله در پایتخت رخ داده است.

وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، ۵ شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.
زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

زاکانی در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متأسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

کد خبر 6099457

دیگر خبرها

  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • ممانعت از حضور عضو شورای‌شهر در منطقه ۱۷/ شربیانی: این اتفاق رسوایی تاریخی است
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • پس‌لرزه‌های حصارکشی «لاله» در شورا
  • وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله
  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم